Velkommen

Herlevs historie er ikke blot en fortælling om billeder, datoer og begivenheder, det er et levende portræt af byen. Fra de tidlige dage som en beskeden landsby omgivet af grønne marker til den moderne og mangfoldige kommune, der er i dag, har Herlev udviklet sig og tilpasset sig det skiftende landskab af tiden.

Denne side indeholder historiske billeder samt fortællinger af og om Herlev, som gennem de sidste år er tilsendt redaktionen af flere interesserede. Holdet bag denne side ønsker blot at dele Herlev’s historie med andre interesserede. Vi opfordrer derfor alle, der bidrager med billeder samt andet materiale, til at undersøge rettighederne samt tilladelser først. En stor tak til alle, der har bidraget med materiale til denne side, stort som småt. Alt har interesse. Specielt hændelser, oplevelser, arkitektur, begivenheder samt anekdoter. Vi er ligeledes altid åbne overfor gode ideer samt konstruktiv kritik.

Vi håber, at denne hjemmeside vil inspirere dig til at udforske Herlevs historie, værdsætte vores fælles arv og forstå de dybe rødder, der binder os sammen som fællesskab og vi vil sætte stor pris på, hvis du kan og vil bidrage med billeder, oplevelser, anekdoter samt andet historisk. Jo flere som bidrager, jo bedre bliver det. Dette er blot starten og vi skal jo starte et eller andet sted. Så kontakt os hvis du vil være med til at opbygge og vedligeholde Herlev’s historie til gavn glæde for alle interesserede.

Og til sidst, dette er en ikke kommerciel side og er uden økonomiske eller politiske interesser. Vi styrer dette kærlighedsforhold til Herlev direkte på frivillig basis. Vi anvender dog et mindre antal annoncer fra Google, som er med til at støtte driftsøkonomien.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Funktionen kan ikke udføres.